
بررسی اجمالی
مطالعات اجتماعی هفتم
آموزش مطالعات اجتماعی پایه هفتم برای انتقال آگاهی های مدنی، جغرافیایی و تاریخی طراحی شده است. آماده شدن برای حضور پررنگ تر در جامعه، شناخت بهتر محیطی که در آن زندگی می کنیم، فهم بهتر گذشته و بهره مندی و درس گرفتن از میراث پیشینیان از اهداف این آموزش به شمار می رود. از این رو، مطالعات اجتماعی پایه هفتم بر سه پایه تعلیمات مدنی- اجتماعی، جغرافیا و تاریخ استوار است و به هر مقوله در چهار درس پرداخته شده است.
در حوزه تعلیمات مدنی، در درس یکم، مفاهیم حقوق و مسئولیت ها مطرح شده است و در درس دوم قوانین و مقررات مورد بررسی قرار گرفته است. درس سوم نیز به مفهوم همدلی و همیاری جمعی در مقابله با بحران ها و مساله بیمه در حوادث پرداخته است. درس چهارم رنگ و بویی نسبتا اقتصادی دارد و سه مفهوم کلیدی: تولید، توزیع و مصرف را مورد توجه قرار می دهد. در حوزه آموزش های مرتبط با علم جغرافیا، در درس پنجم شناخت محیط جغرافیایی ایران را خواهیم داشت و در درس ششم، آب و هوا و تنوع زیستگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد. درس هفتم، جمعیت و منابع آب و خاک موجود در طبیعت و در درس هشتم، بعد جغرافیایی مفهوم گردشگری مطرح می شود.
به آموزش های تاریخی نیز همانند دو مقوله دیگر، در چهار درس پرداخته شده است. در درس نهم و دهم، گذشته های دور و شکل گیری نخستین سکونتگاه های انسانی، آغاز و پیدایش امپراطوری های بزرگ ایران باستان، از جمله آریایی ها را بررسی می کنیم و نهایتا در درس یازدهم، اوضاع اجتماعی و اقتصادی ایران باستان و در درس دوازدهم عقاید و سبک زندگی و دانش و هنر ایرانیان باستان را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.
ویژگی های دوره
- درس 12
- آزمونها 0
- مدت زمان 50 ساعت
- زبان فارسی
- دانشجویان 2
- ارزیابی بله
برنامه آموزشی
-
حقوق و مسئولیت های ما
-
قانون، قانون
-
مقابله با حوادث
-
تولید، توزیع، مصرف
-
محیط زندگی خود را بشناسیم
-
از زیستگاه های ایران حفاظت کنیم